.
antoniaeliza 2013-09-29 20:53
Cum atragi voluntarii in asociatia ta ?


Ca sa atragii voluntarii la tine in asociatie e nevoie de niste coordonatori de voluntari care sa ii indrume pentru un timp in asociatie. In Asociatia Tinutul Tibreanului sunt 2 coordonatori de voluntari : Rusan Claudiu si Faur Antonia (eu).


In primul rand voluntariatul in Asociatia Tinutul Tibreanului se refera la vointa proprie , un voluntar face voluntariat pentru ca asa doreste si nu pentru ca ar fii obligatoriu sau impus. Mai mult decat atat daca vreti sa faceti voluntariat , activitatiile sau proiectele voastre trebuie sa se adreseze comunitatii, celor aflati in nevoie.
Voluntarii sunt , asadar, persoane care isi ofera de buna voie o parte din timpul , abilitatile, cunostintele si talentele lor.

Cine poate fii voluntar ?

Raspunsul e simplu : Oricine isi doreste acest lucru poate fii voluntar.

Daca proiectul este bine gandit si planificat, voluntarii pe care ii convingeti sa vi se alature vor contribui la succesul proiectului si ii vor creste impactul.

Coordonarea voluntarilor cu care lucrati este esentiala pentru bunul mers al proiectului. Ei trebuie sa aiba o persoana care ii coordoneaza si care este persoana lor de contact, care ii cunoaste, stie ce sarcina are fiecare si ii poate sfatui sau ajuta in caz de nevoie. Acest coordonator al voluntarilor este responsabil si de motivarea voluntarilor.Care este parerea voastra despre cum atragii voluntarii ?


Replici (0)
 
Se incarcă